Kembangkan Perniagaan Anda Bersama Kami!

4 Ulasan

 1. Salam.saya mohd faizal bin ahmad..saya perlukan bantuan tuan dan puan..saya keliru sekarang..saya perlu tahu apa yang terjadi.harap tuan boleh bantu saya.

  1. Author

   Salam,
   Bagaimana kami boleh membantu tuan?

   Terima kasih.

  1. Author

   Salam Sejahtera Mohd Nordin,

   Terima kasih kerana melayari Usahawan Nasional Webzine.

   PUNB boleh membantu tuan melalui pembiayaan perniagaan yang kami tawarkan. Selain itu, kami juga turut memberi sokongan perniagaan lain seperti khidmat nasihat & pemantauan perniagaan, kursus & latihan pembangunan keusahawanan serta perniagaan.

   PUNB juga membantu usahawan yang berminat untuk kembangkan perniagaan yang telah beroperasi dalam Negara (sekurang-kurangnya 18 bulan) ke luar Negara melalui sebuah inisiatif pengantarabangsaan dikenali sebagai GLORY 25.

   Sekiranya berminat, tuan boleh menghadiri taklimat pembiayaan mingguan PUNB (setiap Isnin jam 10 pagi) di ibu pejabat atau mana-mana pejabat wilayah kami yang berdekatan dengan tuan bagi mendapatkan keterangan yang lebih lanjut daripada para pegawai PUNB.

   Tuan juga boleh layari laman sesawang kami di http://www.punb.com.my atau hubungi Pusat Khidmat Pelanggan kami di talian 1300 13 7862.

   Kami berharap dengan maklumat yang dikongsi akan membantu serta dapat menjana idea untuk perniagaan tuan.
   Layari juga artikel-artikel lain dan kongsikan bersama kenalan!

   Terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *