Hari ke-2: Program CSR PUNB CelcomDigi, ‘Let’s Give Back’

Hari kedua Program CSR PUNB CelcomDigi, ‘Let’s Give Back’ bermula di Sekolah Kebangaan (SK) Bukit Mat Daling, Ulu Tembeling dengan PUNB menyampaikan sumbangan wang sebanyak RM2,000 kepada Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) dan peralatan memanah, manakala CelcomDigi menyumbangkan komputer riba serta simcard percuma untuk sekolah tersebut dan SK Gusai.

Aktiviti diteruskan di SK Kuala Sat, Ulu Tembeling dengan penyampaian sumbangan wang sebanyak RM2,000 kepada PIBG, peralatan memanah dan komputer riba kepada sekolah tersebut. Pasukan CSR PUNB dan CelcomDigi kemudian singgah di Masjid Kampung Kuala Sat untuk jamuan tengah hari bersama penduduk kampung dan menyampaikan sumbangan bakul makanan kepada individu yang memerlukan.

Kemudian, pasukan CSR PUNB dan CelcomDigi meneruskan perjalanan menaiki bot ke Kampung Orang Asli Kucing dan Kampung Orang Asli Bengoi di Ulu Tembeling untuk menyampaikan sumbangan bakul makanan, lampu solar LED dan pakaian.

Program ini diketuai oleh Encik Izwan Zainuddin, Ketua Pegawai Eksekutif PUNB. Hadir sama, Encik Azman Abdullah, Pengurus Besar Bahagian Kewangan dan Transformasi; Puan Samsuhaili Samsudin, Ketua Jabatan Pengalaman Pekerja; Cik Norasyikin Mansor, Ketua Undang-Undang dan 20 warga kerja PUNB.

CelcomDigi diwakili oleh Encik Mohd Fadzly Kamaruzaman, Pegawai Perhubungan Kerajaan, Tanggungjawab Korporat dan Perhubungan Kerajaan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *